Je eigen geluidsexpressie

Geluidsopname Clean
Druk hè, wanneer had jij je laatste adempauze? Hoe kom jij tot rust?
De visie van Petra Lens van Diffhrence in geluid.
De soundscape:

Petra over de samenwerking
“Werken met René is een creatief feestje. Zijn enthousiasme over zijn nieuwste idee jouwgeluid.nl werkt aanstekelijk en inspirerend. Dankzij René is diffHrence.com niet alleen in beeld, maar ook in geluid te vinden. En als bonus sta ik zelf vaker stil bij het mooie geluid van de alledaagse dingen. Ben je benieuwd naar jouw eigen geluid? Je zult merken dat er al snel muziek én geluid in jou en/of je bedrijf zit als je met René aan de slag gaat.”

Petra Lens | Executive coach, consultant en trainer bij Diffhrence

Bekijk de website van Petra met de soundscape

Geluid van statiegeld

Het inleveren van blikjes levert tegenwoordig geld op
Zo klinkt het inleveren van een blikje en het geluid van cash.

Deze soundscape is gemaakt in opdracht van Nico Bonnet van Duurzaam Datalab. We brachten een bezoek aan de fabrikant van statiegeld-machines, Tomra.

Dit is het resultaat:

The making of:

Met een soundscape probeer ik de sfeer te vangen van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de voetbaltafel, de kerkklok die je hoort tijdens het dagelijkse lunchrondje, de bel die gaat of de plantjes die water krijgen.

Ieder geluid dat kenmerkend is aan jouw bedrijf, verwerken we in een soundscape. Zo krijgt men – als ware het een podcast – op een bijzondere manier een inkijkje binnen je bedrijf. Een soundscape is bijvoorbeeld toe te passen op je website, via een QR-code op een koffiekopje of een visitekaartje. Bij het koffiekopje hoor je al de slurpende collega’s en op het visitekaartje klinkt na het scannen van de QR-code je visie door. De mogelijkheden gaan zover als onze creativiteit reikt. Maar altijd staat de klank centraal.

Wil je weten hoe een soundscape klinkt? Luister hieronder naar een voorbeeld. Sparren? Bel me gerust via 06 45 60 41 97.