De geluidsfoto

Wil je op een unieke manier je bedrijf onder de aandacht brengen? Dan is een geluidsfoto van je bedrijf of evenement wellicht wat voor je. Een aantal voorbeelden vind je hieronder.

Glasmuseum Leerdam, de glasblazerij

In samenwerking met het Glasmuseum in Leerdam en fotograaf Ben Deinam, maakte ik deze geluidsfoto van het reilen en zeilen binnen de glasblazerij. Echt vakwerk, met geluiden die tegenwoordig niet meer vaak klinken.


Of klik hier:

Museumwerf Vreeswijk

Soundscape voor een scheepswerf waar historische schepen worden getoond en onderhouden. Hoe klinkt zo’n werf? Wij vingen geluiden van een scheepsbel, het lassen, zaag- en timmerwerk op. Soundscape / muziek: René Voorberg, beelden Vera van Voorden.

 

FREEM Bikes & Koffie

Hoe klinkt een fietsenwinkel? Wij hoorden geluiden van een fietsbel, ketting, tandwielen, fietspomp. Soundscape / muziek: René Voorberg, beelden Vera van Voorden.

 

CUPP, koffie, thee en lunches

Hoe klinkt een koffiezaak? Wij hoorden geluiden van een koffie-apparaat, koffiekopjes, een koffie-lepeltje en mensen die gezellig samen zijn. Soundscape / muziek: René Voorberg, beelden Vera van Voorden.

Het woord is aan jou!